De magie van de positiviteit. De focus ligt op wat wél kan. Ondanks alle ‘problemen’ die een kind kan hebben, gaat er altijd wel iets goed of lukt er iets. Deze superkrachten heeft ieder kind. Ze kunnen vaak meer dan ze zelf denken, zeker wanneer dat gestimuleerd wordt door positieve energie. Daarom ga ik altijd uit van het positieve en benader ik de kinderen positief.

Wanneer kinderen te maken hebben met verlies, hebben ze allerlei emotie: boos, verdrietig of juist angstig. Deze emoties komen voort uit bijvoorbeeld een scheiding, verhuizing of het overlijden van iemand. Dat kinderen deze emoties ervaren, is niet erg! Maar het is wel belangrijk dat ze weten hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ik kan deze kinderen begeleiden.

Door middel van coaching leer ik ze hoe ze met hun gevoelens kunnen omgaan. Hoe doe ik dat? Door de kernwaarden: spelen, vertrouwen, liefdevolle aandacht en magie van positiviteit in te zetten.

Enthousiast?

De coaching en workshops doe ik op locatie, dus bij jullie thuis en voornamelijk buiten. Buitenspelen, lopen en in beweging zijn, is een belangrijk onderdeel van mijn aanpak. Enthousiast over mijn kernwaarden en aanpak? Neem dan contact op met mij, zodat we kunnen kijken wat ik voor jouw kind kan betekenen.