default image

Sanne weet dat er in ieder kind een superheld schuilt en ze trekt alles uit de kast zodat kinderen zich ook zo voelen. De manier waarop Sanne dit doet, maakt haar zelf een belangrijke superheld. Sanne is altijd vrolijk en weet heel goed aansluiting te vinden op de belevingswereld van kinderen. Verder is ze enthousiast, een doorzetter, eerlijk en lekker gek voor een groep kids doen gaat haar ook heel goed af. Iedere keer dat ik met Sanne mocht samenwerken was het één groot feest.

Laura Vink https://vinkacademy.nl/ november 30, 2018

default image

Ik zat net in de trein even te denken en bedacht dat ik je zou omschrijven als een energieke, vrolijke en kleurrijke stuiterbal. Maar niet zo eentje die alle kanten op vliegt. Een stuiterbal die doelbewust en met aandacht aanwezig is en vooral gericht op anderen. Jij bent goed in het aanvoelen van sfeer en de grens van een ander. Hier kan je op inspelen op zo'n manier dat ik en volgens mij heel veel anderen zin hebben om mee te stuiteren

Merel Nederend www.praktijkdeplek.nl Utrecht november 30, 2018

default image

Sanne is echt een toppertje die je graag in je team wilt hebben. Ze is een doorzetter die niet zal stoppen totdat ze haar doel heeft bereikt. Met al haar enthousiasme en creatieve ideeën weet ze mensen te amuseren en te raken. Ze is toegankelijk en stelt zichzelf, indien nodig, kwetsbaar op. Echt in 1 woord een Ster!

Reneé van Eerden www.stichtingdester.nl Amsterdam november 30, 2018