Speciaal voor de buitenschoolse opvang organiseer ik superhelden-workshops. Een aanbod van spel en creativiteit om de innerlijke superkrachten te activeren.

WAAROM BSO GROEPEN?

Mijn dienstverlening richt zich vooral op kinderen die het moeilijk vinden om goed om te gaan met hun emoties. Met name de kinderen die emoties ervaren naar aanleiding van een verlies, scheiding of verhuizing. Een groep van de buitenschoolse opvang zal niet volledig bestaan uit zulke kinderen. Toch is zo’n superhelden-workshop voor iedereen leuk! Waarom?

Omdat we spelletjes gaan doen, dat is altijd leuk. En we gaan ook creatieve dingen doen, zoals je eigen superheldenmasker maken. De workshops zitten vol positiviteit. Aan het eind van de workshop hebben alle kinderen een idee wat hun superkracht is en hoe zij hun superkracht kunnen inzetten om andere kinderen bijvoorbeeld te helpen.

 

Ik wil een superhelden-workshop

Super leuk! Ik kom graag een superhelden-workshop gegeven. Graag hoor ik om hoeveel kinderen het gaat, en hoeveel workshops, etc. Dus laat het mij weten via het contactformulier.