Spelenderwijs coachen is een fijne benadering voor de kinderen. Op deze manier wordt ook hun nieuwsgierigheid geprikkeld. We gaan op ontdekkingstocht, nieuwe dingen uitproberen. We zullen ook falen. Dat hoort erbij. Dan vallen we om, staan we weer op en gaan we weer door. Door spel en beweging worden processen geactiveerd. Kinderen ontdekken vaardigheden en kunnen zich letterlijk loslaten van de spanningen die ze ervaren.

Wanneer kinderen te maken hebben met verlies, hebben ze allerlei emotie: boos, verdrietig of juist angstig. Deze emoties komen voort uit bijvoorbeeld een scheiding, verhuizing of het overlijden van iemand. Dat kinderen deze emoties ervaren, is niet erg! Maar het is wel belangrijk dat ze weten hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ik kan deze kinderen begeleiden.

Door middel van coaching leer ik ze hoe ze met hun gevoelens kunnen omgaan. Hoe doe ik dat? Door de kernwaarden: spelen, vertrouwen, liefdevolle aandacht en magie van positiviteit in te zetten.

Laat maar zien hoe mooi je masker en cape is.
Enthousiast?

De coaching en workshops doe ik op locatie, dus bij jullie thuis en voornamelijk buiten. Buitenspelen, lopen en in beweging zijn, is een belangrijk onderdeel van mijn aanpak. Enthousiast over mijn kernwaarden en aanpak? Neem dan contact op met mij, zodat we kunnen kijken wat ik voor jouw kind kan betekenen.